Inicio

Contacto

Reportajes fotográficos

Obras

Colaboraciones

Premios

Home

Contact

Photo sessions

Collaborations

Film& TV actor

Works

Inicio

Contacto

Sesión de fotos

Colaboraciones

Film& TV actor

Obras

català

ESPAÑOL

english

Inicio

Contacto

Reportajes fotográficos

Obras

Colaboraciones

Premios

Año

Género

Obra

Estreno

1981

Danza performance

Dansa per un moment  de silenci

Festival Internacional de Teatre, Sitges

 

 

 

 

DANSA PER UN MOMENT DE SILENCI es presenta en el marc del Festival Internacional de Sitges dirigit per Ricard Salvat qui no em va posar cap trava quan li vaig dir que volia fer una presència sobre una catifa de metacrilat amb llum pròpia i dissenyada per l'escultor Enric Pladevall, davant de la porta del cementiri a les 05h de la matinada durant l'alba.

 

 Sobre una catifa de metacrilat il·luminada, es presenta la figura darrere d'un altre placa, també transparent i de  metacrilat. La transparència a través de la qual es contempla la presència  simbolitzant el vel de maya. L'oficiant lentament es trasllada fora d'aquesta transparència per assumir el buit, el no-res; la presència de la mort. La dansa per un moment de silenci acabava amb una immobilitat en la qual l'oficiant comunica amb els assistents el codi energetic de la mort.

 

 Al oferir-me com oficiant en aquest canvi de substàncies, convidava l'espectador a ressonar en si mateix l'absència de tot filtro.Arribar així a la quinta essència màgica i lluminosa de l'ésser humà.

 Mor la nit, neix el dia i l'oficiant dansa aquest minut de silenci que celebra profundament la mort i la vida en andrògina fusió.

 

FICHA ARTÍSTICA

 

 

Oficiante

Escenografía

Vestuario

Realización  del vestuario

Fotógrafo

 

Fotografia Leopold Samsó

 

Albert Vidal

Enric Pladevall

Sergi Lozano

Ferran Albalat

Leopold Samsó