CATALÀ

CATALÀ

español

español

english

english

Any

Gènere

Obra

Estrena

1992

Teatre de varietats

Variedades eróticas

Teatro Alfil. Madrid

LOS ESCARABAJOS DE ORO

ELS TEXTOS

Benvinguts als racons crepusculars del laberint, on els halos del sexe i l'erotisme acaricien les vostres pells, faran olor vostres fluxos i es delectaran amb suau mirada en fantasiosos desitjos.

La sang de l'atenció us s'ennuvolarà la mirada, les venes del vostre cos vessaran l'apetitós líquid, les orelles es delectaran amb els esgarips del vertigen.Y vostres sexes seran convidats a la dansa sagrada dels sentits.

 

BLUE IS BLUE

 

El morbo sa, l'abundància de sensualitat en carn jove exhalant erotisme per tots els porus de la pell en la seva incessant desig d'amor, de contacte, de fusió.

 

Quan la vaig conèixer, treballava en el seu circ de trapezista, estava profundament enamorada de la seva parella artística. Una relació ideal, els "ocells blaus" però, ah !. El fatal destí va ser una tarda del mes de març, la lluvis repiquetaba fortament la lona del circ.

 

El públic esperava ansiós l'arriscat nombre dels ocells blaus a 20 metres d'altura i sense xarxa "El petó en l'aire". Molt perill per a una ànima enamorada. Ho va voler retenir massa temps en els seus llavis. Ella es va salvar, però ell, al girar-se no va trobar altra cosa que el buit i la mort. Des de llavors, Mandy la trapezista es passeja pels cinc racons del món sense comprendre com va poder ser la vida tan cruel amb ella.

 

Sorgirà de nou l'heroi que sàpiga besar sense perdre l'ànima?

Per a vosaltres, aquest dolç i irrefrenable turment de dona, la nostra estimada Mandy.

 

LA PENITENTE

 

Mea culpa mea grandíssima culpa, sóc culpable i per tant, contínuament i ardorosament penitent. Així es em va presentar una nit Madame Durga, confessant com en el més profund de la seva vagina palpitaven les delícies del dolor.

I així la veureu ara, sincera i lliurada, complaguda en el seu abandó i gaudint amb els seus mortificacions

 

No arribareu mai a ser una perfecta mestressa, una mestra en l'art del càstig sinó coneixeu l'intens orgasme mental del vostre esclau en la seva submisa acceptació.

 

Si assumiu la vostra accesis a la autopunición, ella us comprendrà, us estimarà, podreu enfonsar-la, maltractar-la, no hi haurà humiliació exquisida que faci callar el seu desig de continuar.

Pateix, Durga, pateix.

 

AMOR Y DOLOR

 

Qui m'ho hagués dit, quan em vaig comprar tots aquests artefactes en una prestigiosa sex-shop que anava a acabar sent esclau del meu propi afany de dominació. I és que quan la veig estirada davant meu, excitándome amb les seves natges no puc més que sucumbir davant la seva diabòlica luxúria.

Ah! Perquè t'agradarà tant patir i per què t'agradarà tant fer-me patir ... de plaer.

TURNO DE NOCHE

 

Planxada i emmidonada, en el silenci dels llargs passadissos on els pacients esperen ansiosament la seva visita, es passeja, modosita, la infermera.

Ocultes en els tersos davantals bateguen furioses seves carns clamant al desig.

 

Les normes de l'hospital no li permeten lliurar-se als més secret de la seva ment.

Però seguiu-me, anem a sorprendre en el seu lavabo, on aliena a les mirades intruses no li importa donar curs a les fogoses incitacions del seu cos. Delicada, tendra i suau. El morbo blanc a "torn de nit.

LA GATA

 

 

El que abans era una corda que li oprimia tot el cos s'ha transformat pel malabar joc de les seves mans en un seductor i sensualment nociu ... fuet.

Miolant seves gràcies es passeja joiosa pels nocturns teulades de la libido urbana.

 

EL GABINETE DE DR. MABUSSE

 

Curosament embalsamada guardi al meu amor a ombrívol i apartat lloc.

Els millors especialistes havien aconseguit recompondre les parts més deteriorades del seu cos després de l'horrible accident.

Ebri d'emoció anava cada nit davant la immaculada puresa d'aquell bell cos nu. La suma lliurament i el inerme erotisme que emanaven aquelles carns, en l'estatge del silenci, suscitaven en mi l'aparició de morbosos i inconfessables desitjos.

Anhelant unir-me a ella al reremón de les passions prohibides anava a dormir sota la seva llosa preparant-me així per al suprem trobada.

Una nit, la realitat i el somni es van fondre en una inenarrable visió.

 

PREMSA

Pdf. EL MUNDO. El sexo  como acceso a lo telúrico. Elena Pita. jul/19/1993

Pdf. EL PAÍS. Albert Vidal trae  morbo y sexo a Madrid en su nuevo espectáculo. Rosana Torres. 08/071993