català

ESPAÑOL

english

2008

Laboratori

Deconstruccions de mi mateix

Transmès "live online", des de l'Estudi Masia La plana, Vidrà

Any

Gènere

Obra

Presentació

PRESENTACIÓ


 

En aquesta presència dilatada davant de la càmera, Albert fa un recorregut de les emocions i sentiments del narrador del conte de tradició oral "Història de Joan nascut d'un ós", presentat per la seva companyia al Teatre de l'Abadia a Madrid.

Adjuntem l'explicació de Maria Escobedo fruit de les seves freqüents entrevistes a Albert al seu refugi de la muntanya.

"... Corrents freàtiques, terme topogràfic que que es refereixa  les aigües subterrànies que circulen per sota de la superfície de la terra.

D'igual manera succeeix en el cos humà on els corrents freàtics d'energia alimenten el seu interior per fer emanar missatges electromagnètics que informen sobre dimensions de la realitat que l'actor tel.lúric està comunicant més enllà del gest i la paraula.

 

PRESENTACIÓN

 

 

 

En esta presencia dilatada frente a la cámara, Albert hace un recorrido de las emociones y sentimientos del narrador del cuento de tradición oral “História de Juan nacido de un oso”, presentado por su compañía en el Teatro de la Abadía en Madrid.

Adjuntamos la explicación  de Maria Escobedo fruto de sus frequentes entrevistas a Albert en su refugio de la montaña.

"... Corrientes  freáticas,  término topográfico que se refiere a las aguas subterráneas que circulan por debajo de la superficie de la tierra.

De igual manera sucede en el cuerpo del actor donde las corrientes freáticas de energía, alimentan su interior para hacer emanar mensajes electromagnéticos que informan sobre dimensiones de la realidad que el actor telúrico está comunicando más allá del gesto y la palabra .. . "

 

FITXA  ARTÍSTICA

Performance

Música

Càmera

Realització

Producció

Albert Vidal

Albert Vidal

María Escobedo

Andrew Colquhoun

Livemedia