Any

Gènere

Obra

 

2016/17

Peces curtes. Xarxes socials

Polítikus

 

 

La realitat política i social es viu en aquests treballs a través d'un expressionisme tel·lúric que  viatja a les profunditats de l'ànima. El format correspon a un ajustat temps de percepció quan es navega per les xarxes socials, entès com un gènere en si mateix.

 

 

   Només el performer Joan Simó assistia a les filmacions, amb la seva presència canalitzava les claus essencials del tema a tractar.  En aquest cas, durant dos anys s’han anat succeint, a intervals d'una o dues setmanes, els enregistraments, fruit de la inquietud de llevar-se cada matí i veure, sorprès, la progressiva hegemonia d'una totpoderosa manipulació sobre l’atemorit i indefens ciutadà.

 

 

 El molt peculiar lloc on s'ha instal·lat el plató, una construcció fortalesa de principis del segle X, conserva memòries molt antigues, per això s’hi evita qualsevol tipus de maquinària o conducció que en pugui alterar les vibracions electromagnètiques. La il·luminació en tot moment ha estat la llum natural.

 

Presentem aquí una llista dels clips filmats fins ara, amb post producció d'Oriol Vilaseca.

 

 

 

LES SEGÜENTS IMATGES FÍLMIQUES S'ESTRENARAN EL PROPER SETEMBRE 2018 EN GIRONA FILM FESTIVAL I ALESHORES ES PODRAN VISIONAR EN AQUESTA PÀGINA.