Any

Gènere

Obra

 

2016/17

Peces curtes. Xarxes socials

Polítikus

 

LA PRESENTACIÓ

 

 

 

La realitat política i social es viu en aquests treballs a través d'un expressionisme tel·lúric que  viatja a les profunditats de l'ànima. El format correspon a un ajustat temps de percepció en navegar per les xarxes socials, entès com un gènere en si mateix.

 

   Només el performer Joan Simó va  presenciar les filmacions, canalitzant amb la seva presència les claus essencials del tema a tractar. Així s'han anat succeint durant  dos anys i a intervals d'una o dues setmanes aquests enregistraments, fruit de la inquietud d'aixecar-se cada matí i veure sorprès la progressiva hegemonia d'una totpoderosa manipulació sobre el atemorit i indefens ciutadà.

 

 El molt peculiar lloc on s'ha instal·lat el plató, una  fortalesa de principis del segle X, conserva memòries molt antigues evitant qualsevol tipus de maquinària o conducció que pogués interferir les vibracions electromagnètiques. La il·luminació en tot moment ha estat de llum natural.

 

Presentem aquí una llista dels clips filmats fins ara amb post producció d'Oriol Vilaseca.

 

 

 

LES SEGÜENTS IMATGES FÍLMIQUES S'ESTRENARAN EL PROPER SETEMBRE 2018 EN GIRONA FILM FESTIVAL I ALESHORES ES PODRAN VISIONAR EN AQUESTA PÀGINA.