Any

Gènere

Obra

Estrena

1965

Clown

Maxi and Cardy

Màlaga

Quan em vaig escapar de Barcelona cap a Màlaga per alliberar-me dels condicionaments familiars i socials de la meva ciutat, mentre freqüentava la companyia de teatre de Donya Ángeles Rubio Arguelles, Comtessa de Berlanga i vídua de Cecil B. De Mille (una mica de Hollywood hi havia, a Màlaga), vaig trobar un violoncel·lista holandès, Gert Kretz, a qui vaig convèncer de muntar un número de clown i música. Creàrem la parella Maxi i Cardy.

 

Vam presentar un número en un cabaret. El meu amic Gert apareixia amb el seu violoncel vestit de frac i ple de medalles i condecoracions, guanyades en la seva reeixida carrera de músic. Tot seguit feia l’entrada el clown Maxi, que amb una sèrie de moviments còmics intentava desfer-se d'una goma de mastegar que el mantenia irremeiablement enganxat a terra.

 

No costa gaire d’endevinar que aquesta lluita per alliberar-se era la transgressió de la lluita interior que s'anava afirmant en mi per bolcar-me definitivament en la vocació de còmic de cinema mut, encara que nascut en una època que sabia que no encaixava amb els meus somnis d'innocència.

 

 

CATALÀ

español

english

Contacte

Contacte

Inici

Reportatges  fotogràfics

Actor - Cinema/Teatre

Premis

Obres

Documentació

CATALÀ

español

english